ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2019

Ο Λόγος-Μέτατρον

Ένας από τους κυρίαρχους Κοσμοκράτορες του Απείρου, ο απόλυτος θεματοφύλακας όλων των κοσμικών πεδίων (Matrix) μαζί με τα υπερεπίπεδα και υποεπίπεδα που χαρακτηρίζουν τους κόσμους αυτούς!

Κρατά τα θεϊκά κλειδιά της δημιουργίας των Κοσμικών Πεδίων, διαμέσου των εκπορεύσεων του Κύβου του, (Mer Ka Bah) ο οποίος προκύπτει από το "Φρούτο της Ζωής", το οποίο με την σειρά του απορρέει από το "Άνθος της Ζωής"! 

Ο Λόγος-Μέτατρον είναι ο θεματοφύλακας  που έχει την εξουσία να δρα ανάμεσα στα όρια της μορφής και του άμορφου, δίνοντας μορφή στις ιδέες και τις πιθανότητες!

Πίσω από αυτόν βρίσκεται ο χώρος του "Φωτισμένου Κενού", όπου εκεί όλες οι εν δυνάμει πιθανότητές εμπεριέχονται σε μία άχρονη στιγμή και το ορατό φως εξαφανίζεται αφού δεν υπάρχει τίποτα εκεί δημιουργημένο όπου θα μπορούσε να το καθρεπτίσει! 

Η δύναμη του Λόγου-Μέτατρον είναι η δύναμη της Αγάπης η οποία δημιουργεί το κάθε τι και υπάρχει ενεργή μέσα σε όλα τα δημιουργήματα εκφραζόμενη με την δύναμη της Θείας Δημιουργίας!

Διαμέσου αυτής της Αγάπης οι πιθανότητες παίρνουν μορφή! Παρ' όλα αυτά η ύλη δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί, διότι σε αυτό το θείο επίπεδο των Αρχετύπων του δημιουργημένου κόσμου, η δόνηση που το χαρακτηρίζει δεν είναι αρκετά συμπυκνωμένη ώστε να σχηματιστεί η ύλη. Όμως από εκεί ξεκινά η  αρχική δημιουργία ως τέλεια αρχετυπική τριαδική αιτιότης, κατεβαίνοντας διαδοχικά σε όλο και πιο πυκνές μορφές μέχρι να αποκρυσταλλωθεί ως ύλη πλέον, χαρακτηριστική του τρισδιάστατου αυτού κόσμου μας, αλλά πρωτύτερα και ως ύλη αντίστοιχη των προϋπαρχόντων ανώτερων υπαρξιακών κόσμων (διαστάσεων) της συνειδητότητας!

Ο Λόγος-Μέτατρον έχει την ευθύνη στην δημιουργία όλων των πραγμάτων, από το συμπαντικό επίπεδο της δημιουργίας του Αιών 10 ή Στέμμα (γνωστό ως Κέτερ του "Δέντρου της Ζωής", μέχρι και την τελευταία δομή του πιο χαμηλού υποεπιπέδου της συνειδητότητας  βοηθώντας έτσι την μετάβαση σε κάθε αλλαγή δόνησης στα επίπεδα των κόσμων!

Ο Λόγος-Μέτατρον είναι ο διοικητής των Ακασικών Αρχείων της κάθε διάστασης ή κοσμικού επιπέδου, καθώς επίσης είναι επιφορτισμένος και με την ευθύνη της διατήρησης και της φύλαξης ως ανώτατος όλων στην ουράνια ιεραρχία του δημιουργημένου κόσμου μας, του "Βιβλίου της Ζωής" εντός του οποίου είναι γραμμένα όλα τα έργα του καθενός μας. 

Ο κόσμος εντός του οποίου έχει την έδρα του μέσα σε αυτό το δημιουργημένο σύμπαν μας,  ο Λόγος- Μέτα-τρον, είναι ο αρχετυπικός και ιερότατος  κόσμος του "Πατέρα που βρίσκεται εν κρυπτώ",  (Αιών 10),  προς τιμήν του το όνομά του είναι σημειωμένο στο μέρος του "Δένδρου της Ζωής" το οποίο Δένδρο συμβολίζει τον άνθρωπο!

Αναγράφεται το όνομα του, Κέτερ, το "Στέμμα της Ζωής"!

Η θέση του Λόγου- Μέτατρον είναι αυτή η οποία μοιράζεται μαζί με την αρχέτυπο βαθμίδα του Πατρός τον Θρόνο της Δημιουργίας!

Είναι ο επικεφαλής όλων των αγγελικών ταγμάτων των Νιρβανικών υπερεπιπέδων, από την χαμηλότερη βαθμίδα αυτής των αγγέλων μέχρι και την κορυφαία, την ένατη, των Σεραφείμ.

Ο Λόγος-Μέτατρον στην ουσία είναι η δημιουργικά εκδηλούμενη φύση του Πατέρα σε κάθε επίπεδο της Δημιουργίας! 

Πρόκειται για μία από τις υψηλότερες εκδηλούμενες στην υφή των κόσμων Λογοϊκές Ιεραρχίες του Σύμπαντός μας, ασύλληπτα πανίσχυρη!
***

Στον Κύβο του Λόγου-Μέτατρον βρίσκεται κατατεθει-μένη η ιερή σοφία των νόμων καθώς και η εκδηλούμενη ενέργεια της δημιουργίας των κοσμικών επιπέδων του σύμπαντός μας, καθορίζοντας επίσης μέσω αυτού τους αντίστοιχους νόμους που διέπουν κάθε εξέλιξη της συνειδητότητας διαμέσου των συνθηκών βίωσης κάθε επιπέδου

Ο Κύβος με την ενέργεια Μέρκαμπα (Mer Ka Bah) του Λόγου-Μέτατρον προκύπτει από το "Φρούτο της Ζωής" , το οποίο με την σειρά του απορρέει από το "Άνθος της Ζωής" .

Το Άνθος της Ζωής
Ο Κύβος Μέρκαμπα του Λόγου Μέτατρον εκφραζόμενος δια μέσου της ιερής γεωμετρίας , αποτελεί ένα ιερότατο γεωμετρικό σύμβολο εντός του οποίου εμπεριέχεται ο χάρτης της δημιουργίας των κόσμων, ο οποίος χάρτης είναι γνωστός με την ονομασία ως "Άνθος της Ζωής"

 Το "Άνθος της Ζωής" αποτελεί ένα σύνθετο γεωμετρικό σχήμα. "Το Φρούτο της Ζωής", απορρέει από το "Άνθος της Ζωής"
*
Ο Κοσμικός Κύβος (Mer Ka Bah) του Λόγου-Μέτατρον είναι ο Ψυχογονικός Κύβος του Πυθαγόρα!
Τα πέντε Πλατωνικά Στερεά συσχετίζονται αντίστοιχα με τα πέντε στοιχεία της φύσης και είναι:
Ι). Το Τετράεδρο που συμβολίζει το στοιχείο της Φωτιάς
ΙΙ). Το Εξάεδρο (Κύβος) το οποίο σχετίζεται με το στοιχείο της Γης
ΙΙΙ). Το Οκτάεδρο που σχετίζεται με το στοιχείο του Αέρα .
ΙV). Το Δωδεκάεδρο που αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Αιθέρα
V). Το Εικασάεδρο το οποίο συσχετίζεται με το στοιχείο του Νερού

Ο Κύβος του Λόγου-Μέτατρον χρησιμοποιείται ως ένα εργαλείο μεταμόρφωσης προκειμένου να συντελέσει στην ανέγερση της συνειδητότητας κατορθώνοντας έτσι την άνοδό της.

Το θεϊκό φως διαστέλλεται απείρως επεκτεινόμενο δια μέσου αυτού του κύβου διαμοιραζόμενο σε ένα ή περισσότερα στοιχεία της Κοσμικής Δημιουργίας!
Ολόκληρη η ύλη καθώς αυτή καταμερίζεται στις διάφορες διαστάσεις ή κοσμικά πεδία συνειδητότητας του έναστρου απείρου, αποτελείται στην δομή της από αυτά τα στοιχεία.

Ο Λόγος-Μέτατρον χρησιμοποιεί τον Μέρκαμπα Κύβο του για την διδασκαλία, την θεραπευτική και για την εις βάθος εκκαθάριση (εξάλειψη) των κατώτερων ενεργειών εκεί όπου χρειάζεται.

Ο κύβος στροβιλίζεται περιστρεφόμενος κατά την φορά των ωρών του ωρολογιού χρησιμοποιώντας την Μετατρόνια ενέργεια του Λόγου  εκτοξεύοντας μακριά το υπόλοιπο της μη επιθυμητής ενέργειας  από όπου και εάν αυτή εμπεριέχεται.

Η Ενέργεια Μέρκαμπα (Mer Ka Bah) αναλύεται ως εξής:
Mer=(Το περιστρεφόμενο πεδίο του φωτός)
Ka=(Το Πνεύμα)
Bah=(Η Ψυχή)

Συνεπώς ολόκληρη η λέξη περιγράφει το σώμα εκείνο που περιβάλλεται από το υπάρχον περιστρεφόμενο φως του πεδίου ή του σπειροειδούς εκείνου τύπου ενέργειας (όπως οι έλικες του DNA) το οποίο μεταφέρεται πνευματικά από μία διάσταση προς μία άλλη. Είναι το φως εκείνο του αναληφθέντος δασκάλου που υπάρχει ως σύνολο στα ανώτερα υπαρξιακά σώματά του  αντίστοιχα των κοσμικών επιπέδων του σύμπαντος και εκτείνεται φθάνοντας ο κραδασμός του μέχρι τα υψηλότερα πνευματικά πεδία! Αποτελεί το κλειδί για να κατανοηθεί το πώς αυτό κινείται από μία διάσταση ή ένα επίπεδο κοσμικό προς ένα άλλο.

Το Μέρκαμπα είναι ένα ισχυρότατο σύμβολο όταν αυτό εκφράζεται στερεοσκοπικά -ειδικότερα είναι ένας συνδυασμός δύο Πλατωνικών Τετράεδρων αστεριών  με έναν αιχμηρό στην άκρη του δείκτη όπου η μία του πλευρά δείχνει ψηλά προς τους ουρανούς το οποίο είναι πολωμένο με την Αρσενική ενέργεια και περιστρέφεται δεξιόστροφα μεταφέροντας ως αγωγός την συμπαντική ενέργεια ομαλά προς την Γη.

Αντίστοιχα του άλλου τετράεδρου του οποίου η κορυφή του δείχνει προς τα κάτω, είναι πολωμένη με την Θηλυκή ενέργεια και περιστρέφεται αριστερόστροφα, μεταφέροντας ως αγωγός την ενέργεια που βρίσκεται κάτω από την Γη  τραβώντας την ομαλά προς τα επάνω.

Η ενέργεια Μέρκαμπα ενεργοποιημένη και απορρέουσα από τα ανώτερα σώματα κάθε αναληφθέντος δασκάλου, περιστρέφεται με μία ταχύτητα κοντά σε αυτήν του φωτός, απονέμοντάς τους εξουσίες τέτοιες μέσα στο σύμπαν ώστε να θεωρούνται απόλυτοι κυρίαρχοι αυτού ως δημιουργοί κοσμοκράτορες Λόγοι!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: