ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2019

Οι ηττημένοι είναι η χειρότερη συναναστροφή! Γιατί δεν πιστεύουν στην νίκη! Κανείς όμως όσο ζει δεν είναι ηττημένος!

Πολλοί λένε πολλά «σωστά»! Κουτσομπόλικο το σύμπαν εξάλλου, όπως και το διαδίκτυο που διακινεί τεράστια πληροφορία! Προσοχή όμως στην αίσθηση, την ενέργεια που μεταφέρει το καθετί! «Αλήθειες» ξερές, του νου, χωρίς πνοή, ζεστασιά, χάρη… «Αλήθειες» που σε «δικαιώνουν» αλλά δεν σε λυτρώνουν! Γιατί μόνο η αγάπη μπορεί να σε λυτρώσει… 
*
Κράτα με νύχια και με δόντια την πνευματική σου ευαισθησία και δεκτικότητα!
Ώστε να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει, τι "παίζεται" πίσω και πέρα από αυτό που φαίνεται! 

Μην κοιμάσαι χωρίς να έχεις συγχωρήσει τον εαυτό σου και τον κόσμο! Το πρωί το δηλητήριο που δεν έχεις αποβάλλει θα έχει πολλαπλασιαστεί!
*
Οι λέξεις μπορούν να αλλάξουν τον εγκέφαλο σας!
«Έχοντας μια θετική και αισιόδοξη λέξη στο μυαλό σας, διεγείρετε την δραστηριότητα του μετωπιαίου λοβού. Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει συγκεκριμένα κέντρα της γλώσσας που συνδέονται άμεσα με τον κινητικό φλοιό που είναι υπεύθυνος για τις κινήσεις σας. Και όπως έχει δείξει η έρευνα μας, όσο πιο πολύ επικεντρώνεστε στις θετικές λέξεις τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να επηρεάζετε άλλες περιοχές του εγκεφάλου.

Οι λειτουργίες στον βρεγματικό λοβό αρχίζουν να αλλάζουν, γεγονός που αλλάζει την αντίληψη σας για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Το να έχετε μια θετική άποψη για τον εαυτό σας θα σας κάνει να βλέπετε το καλό στους άλλους ενώ αντίθετα μια αρνητική άποψη για τον εαυτό σας θα σας κάνει να είστε καχύποπτοι και να αμφιβάλετε γι αυτούς.

Με τον καιρό, η δομή του θαλάμου σας θα αλλάξει ενώ ανταποκρίνεται στα συνειδητά λόγια, σκέψεις και συναισθήματα και πιστεύουμε ότι οι αλλαγές στον θάλαμο θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα».
Andrew Newberg από το Πανεπιστήμιο Τόμας Τζέφερσον και Mark Waldman
*
Διάλεγε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείς όταν μιλάς! Αποτυπώνονται σε βάθος στον εγκέφαλο!
Οι λέξεις έχουν την δύναμη να σε θεραπεύσουν ή να σε αρρωστήσουν! 
*
Η αξία της μελέτης των λόγων των Μεγάλων Όντων...
Καθώς μελετούμε τη Διδασκαλία των Μεγάλων Όντων δημιουργείται ένα μαγνητικό πεδίο στην αύρα μας. Αυτό δεν είναι μυστικισμός, αλλά επιστήμη. Όταν οι σκέψεις μας ενώνονται ηλεκτρικά με τις σκέψεις, τα οράματα και τις αποκαλύψεις ενός Μεγάλου Όντος, ένα ρεύμα ενέργειας από τη σφαίρα της σκέψης Του δημιουργείται και συσσωρεύεται στην αύρα μας, την οποία την καθαρίζει, την μεταμορφώνει, και την εξευγενίζει, και διευρύνει το πεδίο της ακτινοβολίας της.

Δεν έχει σημασία πότε είχαν ειπωθεί τα λόγια Του. Οι ανώτερες σκέψεις των Μεγάλων Όντων είναι σαν ένα ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται για πολύ καιρό γύρω από την γη. Κάποιος μπορεί να συντονιστεί με μια τέτοια ηλεκτρική σφαίρα απλά διαβάζοντας τα λόγια Τους με συγκέντρωση, με πίστη, και με την καρδιά. Όσο κάποιος εστιάζει όλη την ύπαρξή του σε μεγαλύτερη συγκέντρωση εντός των ιδεών των φράσεων αυτών, μεγαλύτερη γίνεται η ροή της ενέργειας μέσα αύρα του.
Torkom Saraydarian
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: