ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Σεπ 2016

Μορφέας: "Ξύπνα Νίο, ξύπνα, από τον «ύπνο» στο «όνειρο»!"

1. Μη θεωρείς ποτέ την κοινωνία δεδομένη αιώνια και αναλλοίωτη! Ό,τι βλέπεις γύρω σου έχει αλλάξει άπειρες φορές στο παρελθόν! Διατηρείται μόνο χάρη στην δική σου ενέργεια!
2. Να έχεις πάντα κριτικό νου, γνωρίζοντας ότι η γνώση και οι όποιες πληροφορίες δέχεσαι, είναι επίτηδες επιλεγμένες μέσα από απειρία δεδομένων! Μόνο η διαρκής έρευνα και η εκμετάλλευση κάθε εναλλακτικής πληροφόρησης οδηγούν στην ορθή και σφαιρική κατανόηση της πραγματικότητας!
3. Μην ακολουθείς δανεικά οράματα και πιστεύω, διαθέτοντας την ενέργεια σου στους γητευτές της εξουσίας και σε θρησκευτικές εξουσιαστικές κοσμοθεωρήσεις! Με έμπνευση και φαντασία να θέτεις τους δικούς σου στόχους στην ζωή και να επενδύεις σε αυτούς τον καλύτερο εαυτό σου! Να είσαι σε επιφυλακή και ετοιμότητα ιδίως σε μελιστάλαχτα λόγια και υποσχέσεις, τυλιγμένα σε ροζ κορδελίτσες, που είναι πιο ύπουλες από την επίδειξη δύναμης και τρόμου! Η ζωή δεν είναι μια αφόρητη τρομακτική υπόθεση αλλά ούτε και ένα φθηνό σινερομάντζο σαπουνόπερας… Η ζωή είναι μια πρόκληση και ένα στοίχημα! Ίσως και η εξέλιξη της Συνείδησης!
4. Να οραματίζεσαι και να εύχεσαι με επίγνωση και υπευθυνότητα τις επιδιώξεις σου λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αλληλεπίδραση και την αλληλεξάρτηση της ζωής! Να καθιερώνεις τα όνειρα σου στο ομαδικό υποσυνείδητο μέχρι να υλοποιηθούν στην εξωτερική πραγματικότητα!
5. Προσπάθησε να ξεπεράσεις κάθε μεταφυσικό φόβο θανάτου! Από αυτόν ξεκινάει κάθε ψεύτικη ελπίδα, κάθε εξάρτηση, κάθε προσκόλληση, τρελή φιλοδοξία και εξουσιομανία! Αυτός που έχει αποδεχθεί τον θάνατο του δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανέναν και για κανέναν λόγο! Μπροστά του όλοι φαίνονται φθαρτοί και πρόσκαιροι!
6. Ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις στην ζωή σου, μην το κάνεις για να αποφύγεις κάτι δυσάρεστο , ούτε για να αποκομίσεις κάποιο υλικό όφελος αλλά για να ξεδιπλώσεις την δημιουργικότητα σου και να απολαύσεις την χαρά και την ικανοποίηση των πράξεων σου! Τα υλικά αγαθά θα έρθουν αναπόφευκτα!
7. Να αντιμετωπίζεις κάθε δυσάρεστο συμβάν σαν μυητική προσωπική δοκιμασία!
Ως την απαραίτητη κάθαρση που θα ανασυνθέσεις τις ενέργειες σου σε μία ισχυρότερη, μέσα από διαυγέστερη γνώση του εαυτού σου και της πραγματικότητας χωρίς να εθελοτυφλείς και να την ωραιοποιείς για να την αντέξεις! Μη την ντύνεις, μην την στολίζεις με λέξεις και έννοιες που σε υπνωτίζουν, σε αφοπλίζουν και σε παγιδεύουν σε ομίχλη! Για να δεις κάτι καθαρά κοίταξε  αδυσώπητα και αμείλικτα να το εξετάσεις!
8. Να πολεμάς την αδικία και το κοινωνικό κακό πάντα και όποτε τα συναντάς, άσχετα από το αν πλήττεσαι εσύ προσωπικά! Αλλιώς κάποτε θα έρθει και η σειρά σου!
9. Να θεωρείς το σεξ ως μια πολύ ισχυρή δύναμη! Μην την χαρίζεις σε κανέναν διαφημιστή ή σε εκπροσώπους της εξουσίας!
10. Μην αφήνεις κανέναν να σου κλέβει την προσοχή και να καθορίζει τα ενδιαφέροντα σου, τις ασχολίες σου, τα νέα και τα επίκαιρα! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: