ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Σεπ 2016

Οι Έλληνες έφεραν τον πολιτισμό από τον Σείριο!

«Μετά τον κατακλυσμό ήταν τόσο σοβαρά τα αποτελέσματα και οι συνέπειες των γεγονότων εκείνου του καιρού, που ο Πλάτωνας λέει πως σώθηκαν λίγοι αμόρφωτοι άνθρωποι στα βουνά και ότι η Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος της απογυμνώθηκε από το χώμα έτσι που οι εύφορες άλλοτε περιοχές της άδειασαν από τα δάση, ποτάμια και πηγές χάθηκαν, και πλέον απέμειναν πετρώδες περιοχές που δεν θύμιζαν τίποτα από τον προ του κατακλυσμού ακμαίο πολιτισμό της. Ακόμα, με τον καταποντισμό της Ατλαντίδος, θερμά ρεύματα έφθασαν στον Βόρειο Αρκτικό Ωκεανό γύρω στο 12000 με 10000 π.Χ., το γνωστό Γκολφ Στρήμ, που πριν εμπόδιζε το νησί των Ατλάντων, και το οποίο δημιούργησε τις συνθήκες να αναπτυχθούν νέες περιοχές και κοινωνίες ανθρώπων.

Οι Άτλαντες, όταν ακόμα είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την Στύγα και να ανεβαίνουν στον Ολύμπιο χώρο των Θεών, θέλησαν να καταλάβουν και να αποικήσουν στον Σείριο!

Μετά την Τιτανομαχία στον ουρανό, ο δίαυλος μπήκε σε αυστηρό έλεγχο για να μην ξαναεπαναληφθεί το ίδιο λάθος! Κόπηκαν οι ουράνιοι δρόμοι και σηματοδοτήθηκε η εποχή με την αποκοπή του Ουρανού από τον Κρόνο!

Με τον καταποντισμό της Ατλαντίδος, οι Έλληνες Αργοναύτες υπό την καθοδήγηση της Θεάς Αθηνάς επανασυγκρότησαν το γεωδαιτικό σύστημα της γης που είχε διαταραχθεί, ανέλαβαν να εκπολιτίσουν την ανθρωπότητα οργανώνοντας πολιτείες και πολιτισμό, αυτόν που και σήμερα μας κρατά σε μια αρχή!

Σε αντίθεση με τους Άτλαντες, όπως και τον σύγχρονο πολιτισμό που μας παραπέμπει στην αίσθηση πως υπάρχει ατλάντεια ανάμιξη, οι Έλληνες είχαν την γνώση,  όπως και πολλοί σήμερα συνεχίζουν να διατηρούν,  πώς όλα αποτελούν μέρος ενός ζωντανού οργανισμού στο Σύμπαν και που αυτό συνδέεται και με τον πλανήτη Γη!

Για τους Έλληνες τα πάντα, ό,τι αντιλαμβάνεται ο νους και οι αισθήσεις, είναι εκδηλώσεις του Θεού! Αργότερα, στους γήινους ήρωες, βλέπουμε να δίνουν οι «θεοί», -δηλαδή όσοι Έλληνες από τον Σείριο έμειναν εδώ κάτω μετά το κλείσιμο της πύλης!- τα μέσα και τις γνώσεις για την χρήση των δυνάμεων εκείνων που τους έδιναν την δυνατότητα να κυριαρχούν επί των γήινων νόμων!

Ο Διόνυσος τις γνώσεις αυτές τις άφησε στους Ορφικούς μυημένους! Και πολύ αργότερα η ίδια γνώση μέσω των Ατλάντων έφθασε έως τον Σολομώντα που λένε μάλιστα πως με αυτόν τον τρόπο απέκτησε τα αμύθητα πλούτη του από χρυσό, το οποίο αργότερα οι σταυροφόροι Ναΐτες ιππότες ανακάλυψαν και πήραν στην κατοχή τους το μυστικό της μεταστοιχείωσης!

Η επεξεργασία των μετάλλων άλλωστε ήταν η μυστική γνώση που κατείχε τόσο ο Ήφαιστος, όσο και οι Άτλαντες Τελχίνες. Μάλιστα, όταν πολύ αργότερα οι Τελχίνες κατοικούσαν στην Ρόδο, λένε ότι μόλυναν τα νερά της με την χρήση του «νερού της Στύγας»! Στο νησί έγινε εκκαθάριση των Ατλάντων Τελχίνων από τους Έλληνες Ηλιάδες. Οι Ηλιάδες ήταν αυτοί πού δημιούργησαν την Ηλιούπολη στην Αίγυπτο!

Οι Άτλαντες όπως και οι Έλληνες, μπορεί να προέρχονται από το σπέρμα των θεών του Ολύμπου και να έχουν ουράνια φύση, εντούτοις οι Άτλαντες ξέπεσαν, αναμείχθηκαν με το σπέρμα των θνητών της γης και των εξ αυτών προερχόμενων Προμηθεικών τους δημιουργημάτων, και έχασαν τον ουράνιο χαρακτήρα τους!

Οι δε Έλληνες ταξιδεύοντας στον κόσμο για να εξαπλώσουν το θεϊκό πνεύμα της δημιουργίας, με τον καιρό έχασαν και αυτοί μέρος της θεϊκότητας τους, έτσι που σήμερα λίγοι είναι εκείνοι που διατηρούν κάποια ανάμνηση της καταγωγής τους!»
*

Οι Έλληνες έφεραν από τον Σείριο έναν ανώτατο πολιτισμό! Μορφικό και ψυχικό!

«Η Ψυχή εκφραζόμενη από την μορφή αποδίδει την εσωτερική και την εξωτερική συνύπαρξη. Η ενέργεια που συνδέει τις δύο αυτές έννοιες είναι η Ιδέα της Πληροφορίας!

Το επίπεδο ενός πλανητικού πολιτισμού κατά την επιστήμη της έρευνας και της τεχνολογίας, το χαρακτηρίζει το σύστημα της ενεργειακής διαχείρισης που χρησιμοποιεί. Η ανθρωπότητα στην Γή εξαρτάται ακόμα από το πετρέλαιο.

Οι Έλληνες έφεραν από τον Σείριο έναν ανώτατο πολιτισμό σε έναν πλανήτη που δεν ήταν έτοιμος να τον δεχθεί! Δημιούργησαν τον άνθρωπο που φέρει μέσα του τα στοιχεία και την υποδομή να χρησιμοποιήσει και να πραγματώσει τα πρότυπα του αστερισμού του Κυνός στον χώρο εδώ, επιλέγοντας το πιο ευγενή γένος, τους κατοίκους της χώρας Ελλάς! Αλλά μαζί με αυτόν  εξανθρωπίσθηκε και το γένος το εκ του Προμηθέα μεταλλαγμένο που δεν διαθέτει μέσα του το θεϊκό το οποίο εκφράζεται με την έννοια «σεβασμός» αλλά με την φύση του που είναι ζωώδης!

Έτσι πάνω στον πλανήτη μας υπάρχει μια συνεχής μάχη ένας αγώνας κατασπαρακτικός ακόμα και ανάμεσα στους «πολιτισμένους» σήμερα ανθρώπους, που υποσυνείδητα νοούν την διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ τους και προέρχεται από την εποχή που επενέβησαν οι θεοί!» 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: