ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Σεπ 2016

Οι δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται είναι ήχος και προκαλεί κραδασμούς σε ενεργειακό επίπεδο, κάτι που φυσικά δεν γίνεται αντιληπτό με τα φυσικά μάτια! Σε πολλές περιπτώσεις ούτε από τα αυτιά!

Τα παλλόμενα ενεργειακά κύματα που προκαλούνται από την ηχητική δόνηση κατευθύνονται προς ένα στόχο, για να επιτελέσουν ένα σκοπό, ανάλογα με το περιεχόμενο τους! Μπορεί να είναι θεραπευτικά αλλά μπορεί ακόμη να είναι κι επιθετικά με σκοπό να βλάψουν, μπορεί επίσης να είναι εντολές! Μπορεί να είναι μια όμορφη ευχή αλλά και μια τρομερή κατάρα!
Όλα αυτά, σε μεγάλο βαθμό, γίνονται εν αγνοία του ανθρώπου καθώς χρησιμοποιεί το λόγο! Ο λόγος είναι η αρχή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ αλλά κι απόλυτο σεβασμό, γιατί οι λέξεις δονούν ενεργειακά το σύμπαν κι οι παρενέργειες στροβιλίζονται γύρω από τον άνθρωπο που τις προφέρει! Όπως οι σκέψεις έτσι κι ο λόγος θα επιστρέψει στον δημιουργό του! Είναι απαράβατος κι αμετάβλητος νόμος του σύμπαντος!
*
Κάθε τι που εκπορεύεται είναι ένα μπούμερανγκ που διαγράφει μια κυκλική τροχιά!
Θα έρθει στην ώρα που ο κύκλος του κλείνει, σύμφωνα με τον νόμο της περιοδικότητας -αλλά η εμφάνιση του δεν θα γίνει κατανοητή!

Οι ιερείς επικαλούνται θεϊκές δυνάμεις μέσω των ψαλμών και των μάντρα, που είναι ιερές λέξεις τρομερά ισχυρής δύναμης! Απευθύνουν ευχαριστίες και κάνουν θεραπευτικές επικλήσεις! Η μουσική έχει επίσης ως ήχος ανάλογη δύναμη αλλά εξίσου σημαντική είναι κι η δύναμη των στίχων σε ένα τραγούδι και γι’ αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής όταν επιλέγουμε κάποια από αυτά και τα επαναλαμβάνουμε συνεχώς! Όσο κι αν δεν το κατανοούμε, το περιεχόμενο τους αποκτά δύναμη δήλωσης αφού το αποδεχόμαστε και το κάνουμε μέρος της καθημερινής μας ζωής ή εν πάση περιπτώσει, γίνεται μέρος της ζωής μας! Τίποτε δεν είναι τυχαίο, γι’ αυτό μια δήλωση μπορεί να διεισδύσει πιο εύκολα στο υποσυνείδητο αν επαναλαμβάνεται τραγουδιστά! Είναι η συχνότητα του τόνου στον οποίο δονείται ο ήχος και κάποιες συχνότητες είναι ιδιαίτερα διεισδυτικές!
*
Η περίπτωση των προσωπικών δηλώσεων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αυθυποβολή
Απλά η διαδικασία αυτή έχει πολλές φορές χαρακτήρα περισσότερο τεχνητό από ότι στην περίπτωση των υποβολών από τρίτους, οι οποίες μοιάζουν να γίνονται αυθόρμητα, γι’ αυτό η πειθώ τους είναι πιο ισχυρή. Τελικά όμως κι οι δυο πετυχαίνουν το ίδιο αποτέλεσμα: να δώσουν εντολές στο υποσυνείδητο μας! Προσέξτε, για παράδειγμα, την στιγμή που ένα οικείο πρόσωπο σας εκμυστηρεύεται μια είδηση. Ο τρόπος που το κάνει κι ο τόνος του ήχου διαπερνά το ηλιακό σας πλέγμα επειδή σας βρίσκει απροετοίμαστους! Προσέξτε επίσης την ώρα που σας λένε μια αρνητική είδηση, πώς πάλλεται το ηλιακό σας πλέγμα, αν το περιεχόμενο της πληροφορίας συντονίζεται με κάποιο είδος φόβου που υποθάλπετε μέσα σας!
*
Μια δήλωση που επαναλαμβάνεται έχει την δύναμη, τελικά, να γίνει πιστευτή καθώς περνάει ο καιρός και να αποβεί ωφέλιμη, όταν ο άνθρωπος αφήνεται με εμπιστοσύνη!
Ωστόσο, αυτή πρέπει να είναι σε αρμονία με τον εσωτερικό του κόσμο και την συμπεριφορά του. Όσο κι αν λέμε «τα κατάφερα» -πάντοτε ενεστώτας ο χρόνος- αν η σκέψη μας λέει άλλα, τα συναισθήματα είναι αρνητικά. Επομένως, αν η δόνηση μας είναι χαμηλή και η συμπεριφορά μας διστακτική ή δειλή τότε, είναι σαν να δηλώνουμε: μου την έφερα! Γιατί όντως αυτό κάνουμε! Ακόμη και η επιστήμη της ψυχολογίας έχει βρει ότι η επανάληψη δημιουργεί οικειότητα και έλξη
*

Η δήλωση είτε με την μορφή αυθυποβολής είτε με την μορφή υποβολής είναι μια ηχητική ενέργεια που αν δεν φιλτραριστεί από το αριστερό ημισφαίριο στο οποίο εδρεύει η λογική τότε, το δεξί ημισφαίριο θα το εκλάβει ως δεδομένο
Θα το καταχωρίσει στο άχρονο αρχείο του και θα εκκινήσει το μηχανισμό επεξεργασίας του, θεωρώντας το ως απαραίτητο δομικό υλικό, για την πραγματικότητα που μεθοδικά θα δημιουργήσει! Το υποσυνείδητο έχει τα γνωρίσματα ενός μικρού κι αθώου παιδιού: εμπιστεύεται ό,τι του λέτε και το εκλαμβάνει ως γεγονός! Είναι στην ουσία, ο μηχανικός σε ένα πλοίο που δέχεται εντολές απ’ το κατάστρωμα και βασίζεται σε ότι του λένε, αφού ο ίδιος δεν έχει την εικόνα που έχουν οι άλλοι!

Στο επίπεδο της εγρήγορσης που βρισκόμαστε όσο είμαστε ξύπνιοι, το αριστερό ημισφαίριο επεξεργάζεται όλες τις πληροφορίες που γίνονται αντιληπτές -γιατί δεχόμαστε και υποσυνείδητα μηνύματα, από συχνότητες που περνούν κατ’ ευθείαν στο δεξί ημισφαίριο δίχως να γίνουν αντιληπτές από την ακοή! Οι τελευταίες λειτουργούν όπως περίπου οι υποβολές ενός υπνωτιστή, που προγραμματίζει το υποσυνείδητο μας δίχως να έχουμε επίγνωση! Φυσικά, μιλάμε για την μη συνειδητή ύπνωση, η οποία λαμβάνει χώρα σε πιο βαθύ επίπεδο! Διότι υπάρχει και η συνειδητή ύπνωση, που πολλές φορές άθελα μας κάνουμε χρήση!
*


Αν ο ήχος διαπεράσει το φράγμα της λογικής, μπορεί να αποβεί μοιραίο το μήνυμα που μεταφέρει!
Και εδώ φαίνεται η αξία της λογικής ως μηχανισμού διάκρισης των ωφέλιμων πληροφοριών, από όσες δεν είναι χρήσιμες! Ταυτόχρονα όμως, μπορεί να αποβεί και στείρα διότι η λογική δεν διαθέτει δημιουργική φαντασία! Αυτό δείχνει με την σειρά του, την χρησιμότητα του δεξιού ημισφαιρίου αλλά και το πόσο χρήσιμη είναι μια «πλωτή» γέφυρα, η οποία, κατά βούληση, θα ισορροπεί τις δύο πλευρές ή αντίστοιχα θα αποκόπτει κάθε επικοινωνία προς αποφυγή περιπετειών.
Σε στιγμές χαλάρωσης, αυτή η γέφυρα ενώνει τα δυο ημισφαίρια και η επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι πλέον εφικτή κυρίως, γιατί οι αντιστάσεις της λογικής υποχωρούν και η τελευταία ευθυγραμμίζεται με την δημιουργική φαντασία! Σε τέτοιες ώρες όμως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, γιατί μπορεί να απορροφήσουμε «εντολές» δίχως να το αντιληφθούμε.
*
Καλό είναι να αποφεύγετε να κοιμόσαστε με ανοιχτή τηλεόραση ή ραδιόφωνο, καθώς γίνεστε άθελα σας, σφουγγάρι πληροφοριών!
Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε μια εκπομπή μη χαλαρώνετε, γιατί είναι επικίνδυνο!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δηλώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε, να περάσουν από τις συμπληγάδες της λογικής, όταν κρίνουμε απαραίτητο να αλλάξουμε την φαινομενική πραγματικότητα στην οποία έχουμε περιέλθει και η οποία δεν έχει να μας προσφέρει τίποτε θετικό! Όπως μπορούμε και να απαγορεύσουμε την διέλευση επικίνδυνων δονήσεων που επιχειρούν να εισχωρήσουν στο υποσυνείδητο και να μας οδηγήσουν ύπουλα, αργά αλλά σταθερά, σε μια πραγματικότητα που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων!

Η γνώση αυτών των πτυχών και η εν εγρηγόρση παρατήρηση  θα μας βοηθήσει να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας! Πρέπει να είμαστε συνειδητοί, τόσο μέσα στην καθημερινότητα αλλά και στην αυθυποβολή δίχως να ξεχνάμε πως, η διεύρυνση της συνειδητότητας είναι ο απώτερος σκοπός που θα μας απαλλάξει από την υποσυνείδητη ζωή!
*
Όταν το συνειδητό μας μέρος ταυτιστεί με τον ανώτερο μας εαυτό τότε, το υποσυνείδητο θα απορροφηθεί μέσα του
Στην ουσία, συνειδητό κι υποσυνείδητο θα γίνουν ένα ή αν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβείς, θα διευρυνθεί η συνειδητότητα μας και θα καλύψει το δικό μας Όλο, έτσι ώστε τίποτε δεν θα είναι πια υποσυνείδητο! Τότε μόνο θα γίνουμε κύριοι της ύπαρξης μας και θα βιώσουμε τον αληθινό κόσμο που βρίσκεται πίσω από τις σκιές, η προβολή του οποίου αντανακλάται στον εικονικό μας κόσμο, σαν μια ζωντανή ψευδαίσθηση!
*
Να θυμάστε ότι:
Ο λόγος είναι ενέργεια και πρέπει να διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού. Πρέπει να γίνεται συνετή και κόσμια χρήση, για αυτό έχει ειπωθεί πως η σιωπή ισοδυναμεί με χρυσό.
Ο λόγος είναι ήχος κι ανάλογα με την συχνότητα που δονείται έχει τη δυνατότητα να διαπεράσει το φράγμα της λογικής και να δώσει ηθελημένα ή άθελα, εντολές στο υποσυνείδητο.
Να προσέχετε την ποιότητα των δηλώσεων σας γιατί έχουν την τάση να γίνονται πεποιθήσεις κι οι τελευταίες αποτελούν δομικά στοιχεία της προσωπικότητας σας. Είναι πιο φρόνιμο να χτίζετε με φρόνηση παρά να χρειαστεί να γκρεμίσετε μεταμελημένοι.
Μην ενδίδετε σε δηλώσεις τρίτων δίχως διασταύρωση. Στην περίπτωση αυτή, η λογική πρέπει να είναι ο ακοίμητος φρουρός του υποσυνείδητου σας. Εσείς να αποφασίζετε τι θα γίνει κτήμα σας, αφού το ταυτοποιήσετε με την αιώνια και μία αλήθεια, που είναι χαραγμένη μέσα σας!
Μην επιτρέπετε στην λογική να φράζει τον λόγο που απευθύνετε στον εαυτό σας, όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα!

Μην κάνετε δηλώσεις, μην μιλάτε, παραμείνετε στην σιωπή αν θέλετε να ακούσετε τον άηχο λόγο της αλήθειας που θα ηχήσει απ’ τα βάθη της καρδιάς σας! Ρωτήστε αυτό που σας ενδιαφέρει και μείνετε σιωπηλοί!
Κ. Σμιξιώτης 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: