ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Σεπ 2016

Τόσο νηπιακές οι ψυχολογικές θεωρίες -με τον μανδύα της πνευματικότητας- της αποενοχοποίησης, του feel good και no problem!

"Χάπια" για να αντέξουν τον τερατώδη τους εαυτό! H ενοχή έχει εντούτοις το γιατρικό της: Συγχώρηση! Έλεος! Συμπόνια! Αγάπη! Για τον εαυτό και τον κόσμο! Δηλαδή μετάνοια! 
*
Για να πεις ότι δεν υπάρχει το κακό πρέπει να έχεις ταυτιστεί με τον άναρχο Πατέρα!
Μόνον εκείνος δεν γνωρίζει το κακό -και ενδεχομένως και άλλες ουράνιες ιεραρχίες! Ο Χριστός κατέβηκε στην Γη για να το νικήσει ως άνθρωπος! Δεν είπε: "Είμαι Θεός! Είμαι Θεός! Το κακό δεν υπάρχει!" Σοκάρει που μίλησε για σατανά κ.λπ. Κατανοητό! Πες το σκιά, αρνητική ενέργεια, πες το όπως θέλεις! Φρόντισε να μην το στεγάζεις μέσα σου! Πώς; Ο Χριστός έδωσε τον τρόπο: αγάπη, συγχωρητικότητα, ευεργεσία! 
*
Δεν καθάρισες με το να πεις ότι "δικαίως πάσχουν"!
Το να εξηγείς τις συμπεριφορές των άλλων, τις λάθος επιλογές τους, την άρνηση τους να αντιμετωπίσουν πολλά δεν φτάνει! Σε κάθε έλλειψη καλούμαστε να βάλουμε την δική μας αγάπη και προσευχή! Αλλιώς γίνεσαι απλώς ένας κριτής των άλλων που απολαμβάνει την κρίση του και θεωρεί το πρόβλημα των άλλων δικό τους πρόβλημα! 

Με το να αλλάζεις τις λέξεις για να είναι πιο αρεστές στον ενοχοποιημένο σου εαυτό η πραγματικότητα σου δεν αλλάζει! Δεν αλλάζει χωρίς αγάπη, συμπόνια, έλεος, ανιδιοτελή προσφορά! 
Αν δεν πετάξεις πέρα από τον λογικό νου θα είσαι άμαθος στο πανόραμα της συνειδητότητας! 
Όλη η Δημιουργία είναι μια προσευχή! Για τον αρχάγγελο που εξέπεσε! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: