ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Σεπ 2016

Δημιουργείς σε συνεργασία με το θεϊκό

Δημιουργείς μαζί με το σύμπαν και όλα όσα περιλαμβάνει η ζωή σου αποτελούν μία αντανάκλαση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεσαι αυτή την στιγμή σε σχέση με την δημιουργική δύναμη!

 Αυτό το μάθημα δεν έχει να κάνει τίποτε σε σχέση με απόδοση ενοχής! Ως θεϊκό Ον κατέχεις την ικανότητα να δημιουργείς στο γήινο επίπεδο, όμως για να εκδηλώσεις με επιτυχία αυτό που πραγματικά επιθυμείς, θα πρέπει να εργαστείς στα πλαίσια αυτού που είναι γνωστός ως θεϊκός νόμος.

Το μάθημα σου αφορά το να εμποδίσεις τα ασυνείδητα σχήματα σκέψης να κυριαρχήσουν στην ζωή σου και να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια προβλήματα. Αντ’ αυτού θα πρέπει να προχωρήσεις με νέα παραδείγματα και με νέο πλούτο ιδεών και οράματος, ώστε και άλλοι να μπορούν να τα ακολουθήσουν και να απελευθερωθούν.

Αυτός είναι ο λόγος που είσαι εδώ! Να χρησιμοποιήσεις και να καθοδηγήσεις συνειδητά την θεϊκή σου ενέργεια, αντί να κινείσαι εντός της ζωής «με τον αυτόματο πιλότο» και να επαναλαμβάνεις μονίμως τα ίδια λάθη.

Κάθε νέα περίοδος ζωής (νέα ενσάρκωση), συνεχίζει από εκείνο το σημείο όπου σταμάτησε η εξέλιξη σου στην προηγούμενη. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο επιλέγεις το χώρο γέννησης σου, αλλά φέρεις μαζί σου και ιδιότητες από τις περασμένες σου ζωές.

Να εκφράσεις με μαεστρία την θεϊκή ψυχή σου στο γήινο επίπεδο! Αυτή είναι η χαρά σε αυτό τον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η ψυχή σου επιλέγει να έρθει στην Γη!

Μπορείς να δημιουργείς ανά πάσα στιγμή και αυτό ακριβώς κάνεις. Όταν μάθεις να το κάνεις με τρόπο που να σου δίνει χαρά, η ζωή θα μεταμορφωθεί σε ένα απεριόριστο σε δυνατότητες θαύμα!
*

Έλεγξε που βρίσκεσαι

Εάν δεν πιστεύεις πως μπορείς να δημιουργήσεις τώρα τα πάντα ή πως το είχες κάνει κάποια στιγμή στο παρελθόν, εάν είσαι θυμωμένος για την αδικία της ζωής, αισθάνεσαι αβοήθητος και σκέφτεσαι πως καλείσαι να αναλάβεις μεγαλύτερη ευθύνη από όση μπορείς να αντέξεις, ή εάν γενικά ελπίζεις πως κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή σου ένας πρίγκιπας ή μία πριγκίπισσα πάνω σε λευκό άλογο για να την κάνει ευκολότερη με ένα μαγικό τρόπο, τότε σε αυτό το μάθημα είσαι ακόμη ένας αρχάριος μαθητής!

Εάν έχεις ξανασυναντήσει αυτή την ιδέα και την βρίσκεις καταπληκτική ή το βρίσκεις επιπλέον διασκεδαστικό να πειραματιστείς αλλά μολαταύτα δεν το παίρνεις πραγματικά στα σοβαρά, εάν διαβάζεις βιβλία αυτοβοήθειας (όμως όχι μέχρι τέλους) ή εάν βλέπεις μεν την πιθανότητα, αλλά δεν είσαι πεπεισμένος πως μπορείς να στρέψεις τα πράγματα προς το καλύτερο, τότε είσαι ένας προχωρημένος μαθητής!

Εάν γνωρίζεις, πως δημιουργείς μαζί με το σύμπαν, ανυπομονείς να βελτιώσεις τις ικανότητες εκδήλωσης σου, ελέγχεις ακριβώς τις αποφάσεις σου ή αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη για τις συνθήκες της ζωής σου, τότε είσαι στην φάση του πεπειραμένου φοιτητή!

Εάν το πρωί ξυπνάς γεμάτος εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, εστιασμένος και γεμάτος δίψα να φέρεις σε εκδήλωση τον επόμενο στόχο σου ως συνδημιουργός, εάν με κάθε κύτταρο του σώματος σου γνωρίζεις πως θα είσαι πετυχημένος εάν προχωράς στην ζωή με αισιόδοξη ελαφρότητα μαζί με αποφασιστικότητα και πειθαρχία και δεν επιτρέπεις καμία σκέψη αποτυχίας, τότε σε σχέση με αυτό το μάθημα έχεις κατακτήσει το επίπεδο του δασκάλου!

 Εάν είσαι αρχάριος μαθητής δημιούργησε μία λίστα με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στη ζωή σου, τις οποίες βεβαιώνεις και απολαμβάνεις και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη γι’ αυτές!

Δημιούργησε μία λίστα με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν και έλεγξε εάν και άλλα μέλη της οικογένειας σου βιώνουν επίσης αυτό το αρνητικό σχήμα!  Σκέψου σχετικά με την ιδέα πως μπορείς να δημιουργήσεις τα πάντα, και στοχάσου επάνω σε ποιο θέμα θα ήθελες να εργαστείς!

Διάβασε βιβλία αυτοβοήθειας!

Εάν είσαι προχωρημένος μαθητής, δημιούργησε μία λίστα με όλα όσα θέλεις να καταφέρεις και έλεγξε το βαθμό του ενθουσιασμού που συνδέεται με κάθε ένα από αυτά!

Ακολούθησε μόνο τους στόχους που πραγματικά ξυπνούν μέσα σου ενθουσιασμό! Ξέχνα προς το παρόν όλα τα άλλα!

Να μιλάς μόνο για τις επιτυχίες σου! Να σιωπάς σε σχέση με της αποτυχίες σου!

Θεώρησε την διαδικασία της δημιουργίας σαν ένα παιχνίδι με το μαγικό ραβδί! Ποιες δυνατότητες θα ήθελες να κάνεις να εκδηλωθούν τώρα αμέσως;

 Εάν είσαι έμπειρος φοιτητής κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο σημείωνε τι δημιούργησες κατά την διάρκεια της ημέρας!
Δημιούργησε δύο στήλες, στην πρώτη γράφε τις επιτυχίες και τις εκδηλώσεις που σε ευχαριστούν, στη δεύτερη τις αποτυχίες!

Δίπλα στις επιτυχίες σημείωνε όλα όσα έπραξες για να εκδηλωθούν οι επιτυχίες. στη δεύτερη στήλη σημείωνε ορισμένα πράγματα που έπραξες ή που αμέλησες να πράξεις και εκδήλωσαν την απογοήτευση!

Να συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις τα σχήματα συμπεριφοράς που οδηγούν σε υψηλότερο βαθμό ευτυχίας και ικανοποίησης σχετικά με τις επιδόσεις!

Σημείωσε τους τομείς στους οποίους εμφανίζεις ιδιαίτερα δημιουργικές δυνάμεις και αυτούς στους οποίους χρειάζεται ακόμη να αγωνιστείς!

Αναζήτησε τις αρνητικές σου συνήθειες, οι οποίες εμποδίζουν την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου και σαμποτάρουν τις προσπάθειες σου όπως και αυτές που οδηγούν σε επιτυχίες!

Εάν σε αυτό το μάθημα ψυχής βρίσκεσαι στο δρόμο του δασκάλου
Γιόρταζε τις επιτυχίες σου! Μην ντρέπεσαι και μην τις υποβαθμίζεις! Είναι καλό και αρεστό στο Θεό να καταξιώνεις την θεϊκότητα σου! Επίτρεψε και στους άλλους να παίρνουν μέρος στα «κλειδιά» που χρησιμοποιείς και οδηγούν στην ολοκλήρωση!

Υποστήριξε τους μαθητευόμενους, αρχάριους, και προχωρημένους και βοήθησε τους εάν σου το ζητούν!

Συνέχισε την πρακτική εφαρμογή, καθόρισε τα όνειρα σου και απόλαυσε την διαδικασία!

Να σκέφτεσαι πάντα, να είσαι ανά πάσα στιγμή παρών και εστιασμένος! Συγχαρητήρια! Έχεις ξεπεράσει ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια της ψυχής σου, καθώς αποδέχτηκες την πνευματική σου φύση και την δύναμη που σου δόθηκε να είσαι συνδημιουργός!

Μάθημα ψυχής: Είσαι ένας θεϊκός Συν-δημιουργός!

Εργασία ψυχής: Καθώς αποδέχεσαι πλήρως την δημιουργική σου δύναμη, τιμάς και σέβεσαι την ψυχή σου και θυμίζεις και τους άλλους να πράξουν το ίδιο!

από το βιβλίο της Sonia Choquette «Εργασίες Ψυχής-Η θεϊκή Δύναμη εντός σου»

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: