ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Σεπ 2016

Η Βιολετί καταιγίδα στον πλανήτη μας!

Εδώ και δύο χρόνια περίπου υπάρχει στον πλανήτη μας η μπλε δόνηση, η οποία προσπαθεί να επηρεάσει τους ανθρώπους! Η ενέργεια αυτή είναι η προετοιμασία που κάνει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στους ανθρώπους του Πνεύματος! 
 
Η μπλε αυτή δόνηση τώρα έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σε ένα Βιολετί χρώμα όπου ρέει μέσα στο βιολετί η επίγνωση αλλά κυρίως η βίωση της Σοφίας του Θεού! Η βίωση αυτή θα φέρει τα σώματα στην Ίαση αλλά και στην απόλυτη αναστροφή της βιολογικής- κυτταρικής δομής! Έτσι τα σώματα αυτά που δέχονται όχι εξωτερικά αλλά εσωτερικά αυτές τις νέες δονήσεις τις βιολετί ενέργειας θα μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η ενέργεια αυτή  για το επόμενο διάστημα θα είναι σαν καταιγίδα πάνω και μέσα στον πλανήτη μας και θα εισέλθει στα έτοιμα πνευματικά σώματα των ανθρώπων!  
Η ολοκλήρωση αυτής της καταιγίδας θα γίνει περίπου στα μέσα του 2017, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η Χρυσή δόνηση που θα γίνεται παράλληλα με την βιολετί ενέργεια!
  
Οι προϋποθέσεις είναι:
Πρώτον να έχουμε δεχτεί την μπλε δόνηση που είναι η προετοιμασία της απόλυτης κάθαρσης! Δεύτερον να έχουμε ετοιμάσει τις καρδιές μας και να καθαρίζουμε τη συνείδησή μας! Τρίτον να αρχίζει να ρέει μέσα στο σώμα μας το Άγιο Πνεύμα και ο Λόγος του Θεού να είναι βιωματικός καθ’ όλα.!

Όπου ύστερα από αυτά ο ίδιος ο Ιησούς αναλαμβάνει την διάνοιξη της καρδιάς μας, για να ετοιμάσει τον θρόνο της Βασιλείας του Θεού στη γη!  Έτσι η δόνηση της βιολετί καταιγίδας θα ρέει από μέσα μας και θα απλώνεται σε όλο μας το περιβάλλον!

Άγιο Πνεύμα κατοικεί εντός σου και από εκεί ρέει ο Λόγος Του! Έτσι θα ετοιμαστεί το Χρυσό Γένος!
Δωροθέα
*
Δεν θα χρησιμοποιήσω τα μάτια του σώματος σήμερα!
Πατέρα, η όραση του Χριστού είναι το δώρο Σου σε μένα και έχει τη δύναμη να μεταφράζει όλα όσα βλέπουν τα μάτια του σώματος σε εικόνες ενός συγχωρεμένου κόσμου. Πόσο δοξασμένος και γεμάτος χάρη είναι αυτός ο κόσμος! Η ησυχία της σημερινής ημέρας θα ευλογήσει τις καρδιές μας και μέσα απ' αυτές η γαλήνη θα έρθει σε όλους!
Μαθήματα Θαυμάτων 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: